Skip to Content

Wanneer?

De lach therapie en lach workshop is geschikt voor iedereen van 8 jaar tot 88 jaar. Als u maar bereid bent om te lachen. Daarbij kunt u zelf een groep samenstellen van 5 tot 10 personen maar ook deelnemen aan de ingeplande workshops in elke regio. Informeert u dan vooraf naar de samenstelling van de groep zodat u zich veilig voelt om zich over te geven aan de lachsessies.

Tips bij het volgen van de lach therapie en lach workshop:
• Begin de dag met een lach therapie en lach workshop motiveert, stimuleert en activeert bij andere activiteiten die u nog gaat doen.
• Draag uw kleding in laagjes zodat u kleding kunt uit en aandoen, al naar gelang de warmte die u afgeeft bij de lachsessies. Want van goed lachen krijgt u het warm.
• Een gezonde lach, komt vanuit de buik en produceert veel geluid. Als wij bij u langs komen voor het geven van de workshop kunt u hier rekening mee houden, zodat we andere mensen niet tot last zijn.
• Zorg voor ruimte om te lopen, interactie en dergelijke.
• Als u wil afsluiten met een liggende lachmeditatie dient u te zorgen voor matjes en handdoeken. Wij beschikken hierover bij de workshops in de regio waar u zich voor kunt inschrijven.
• Zorg voor een redelijk gevulde maar niet al te volle maag. Een feest met alcohol is geen goede basis voor lach therapie en de lach workshop.

Workshops in de regio:
Noord, Groningen:
4e zondag van maart, augustus en november. Start 14.00 uur, eindigt 17.00 uur inclusief thee of koffie.
Inschrijving door het invullen van het contactformulier.

Midden, Utrecht:
3e zondag van maart, augustus en november. Start 14.00 uur, eindigt 17.00 uur inclusief thee of koffie.
Inschrijving door het invullen van het contactformulier.

Zuid, Venlo:
2e zondag van maart, augustus en november. Start 14.00 uur, eindigt 17.00 uur inclusief thee of koffie.
Inschrijving door het invullen van het contactformulier.

West, Delft:
1e zondag van maart, augustus en november. Start 14.00 uur, eindigt 17.00 uur inclusief thee of koffie.
Inschrijving door het invullen van het contactformulier.

Voor de cursus humor van cursushumor.nl neemt u telefonisch contact op of stuurt u een e-mail. Wij stemmen uw vraag af op de mogelijkheden.